Telefoon Icoon074 - 7630908

CAMPCARD

CampCard, hét contactloze betaal- en toegangssysteem voor o.a. de recreatiesector. Denk aan het afrekenen van bijvoorbeeld elektra, drinkwater en warmwater voor de douche en de afwas. Maar ook te gebruiken in combinatie met toegangscontrole voor een (bestaande) slagboominstallatie of toegang tot uw sanitaire voorzieningen.

De CampCard schakelautomaat is een gebruiksvriendelijke afwaardeerautomaat, te verkrijgen als in- en opbouw, en een vandaalbestendige uitvoering. Deze automaat is makkelijk te plaatsen bij bijvoorbeeld douches, warmwatertappunten en op wasmachines en drogers. Tarieven en functie volledig door de beheerder in te stellen door de beheerderskaart.

CampCard in combinatie met toegangscontrole kan bestaan uit meerdere toegangsautomaten, geplaatst bij bijvoorbeeld uw (bestaande) slagboominstallatie en/of uw sanitaire voorzieningen. Het systeem is als stand alone te gebruiken maar ook in combinatie met een server, zelfs te koppelen met een aantal reserveringssystemen.

Het CampCard systeem is te beheren met de zeer gebruiksvriendelijk software. De functies van de software zijn o.a. uitgeven en inname van kaarten aan de klant, op- en afwaarderen en toegangscontrole instellingen, dit allemaal door een baliestation die middels USB aan uw PC word gekoppeld.