Telefoon Icoon074 - 7630908

CHEMISCH TOILET

Een hygiënische voorziening voor het ledigen van het chemisch toilet van uw gasten, dit mag op geen enkel kampeerterrein ontbreken!

Om uw gasten hun cassette van het chemisch toilet op een hygiënische manier te laten ledigen adviseert Van Heteren u ons RVS uitstortblad. Het uitstortblad is los leverbaar maar ook te verkrijgen met een trespa ombouw, zodat deze vrijstaand geplaatst kan worden. De standaard afmetingen van het RVS blad bedragen ca. 900x600mm, voorzien van een uitloop 110mm, waardoor deze eenvoudig op de riolering kan worden aangesloten, Van Heteren levert u hiervoor de aansluitset met stankafsluiter en ontstoppingsdeksel mee.

Het losse blad kunt u zelf in een ruimte (laten) monteren, op een gemetselde ombouw of constructie naar eigen keuze. Ideaal als u toch bezig bent met de (nieuw-) bouw van uw sanitaire voorziening(en) om deze mee te nemen met het ontwerp. .

In de uitvoering met een trespa ombouw heeft Van Heteren het RVS blad in een trespa ombouw gemonteerd, met in de dubbele achterwand een kraan geplaatst. Deze complete set is geheel vrijstaand neer te zetten waar gewenst als er maar een riool- en een water aansluiting aanwezig is. De aansluitingen van het riool en het water bevinden zich onder het uitstortblad, en is volledig weggewerkt met een afdekplaat. Geen riool of wateraansluiting?, Van Heteren kan dit voor uw uitvoeren!

Voor het ledigen van het chemisch afvalwater van campers, die in de meeste gevallen een vaste tank hebben, levert Van Heteren een RVS uitstortdeksel met een betonnen stortput. De betonnen stortput is rechtstreeks aan te sluiten op het rioleringsnet, hierboven word de RVS deksel geplaats, welke u op kunt nemen in het straatwerk om een mooi afgewerkt geheel te creëren. De deksel en de put zijn uiteraard geschikt om er met een camper overheen te rijden. De RVS deksel kan bediend worden met de voet.

Om het geheel af te werken adviseert Van Heteren om onze spoelzuil erbij te plaatsen. Deze zuil is voorzien van een vaste slanghaspel, 10 meter slang en een kraan. Zo kunnen u en uw gasten de camperstortplaats weer netjes achterlaten.

Voor complete ontzorging kan Van Heteren alle bovenstaande voorzieningen volledig voor u uitvoeren!